diner |
|
Verrassingsmenu van de chefIedere dag (maandag tot en met zaterdag) ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. |
|
3 gangen verrassingsmenu van de chef | € 42,50 |
4 gangen verrassingsmenu van de chef | € 52,50 |
5 gangen verrassingsmenu van de chef | € 62,50 |
MaandmenuNaast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor april 2024: |
€ 42 |
Coquille: venkel mousse | pernod gel | yoghurt groene kruiden dressing of Kalfslende: ingelegde venkel | citrus | tsuyu |
|
Corvina: orzo | espuma van fruit de mer | citroen | bimi | knoflook beurre blanc of Runder rib-eye: roseval aardappels | paksoi | pepersaus |
|
Tartellete: praline | banaan | chocolade ijs | |
Koude voorgerechten |
|
Broodplankje Broodplank | diverse broodjes | tappenade pesto kaas | knoflookboter |
€ 7,50 |
Carpaccio Rundercarpaccio | Reypenaer kaas | truffelmayonaise |pijnboompitten Supplement eendenlever krullen: € 7,50 |
€ 15 |
Albacore Tonijn Albacore Tonijn | Pani puri | Gochuyang | komkommer | limoen |
€ 17,50 |
Tapas de Heerlijckheyt Acht amuses van de chef | koud | warm | vlees | vis |
€ 18,50 |
Coquille (van het maandmenu) Venkel mousse | pernod gel | yoghurt groene kruiden dressing |
€ 14,50 |
Kalfslende (van het maandmenu) Ingelegde venkel | citrus | tsuyu |
€ 14,50 |
Oesters Per stuk | Fine Claire | Ponzu | rode ui | citroen |
€ 3,75 |
Warme voorgerechten |
|
Bisque Langoustines Rivierkreeft | bosui | venkel |
€ 12 |
Uiensoep Kaascrouton |
€ 9,75 |
Champignons de Heerlijckheyt Champignons | bierbeslag | drie koude sausjes |
€ 11 |
Kalf Wang | Zwezerik | pastinaak | hazelnoot | cepes |
€ 17,50 |
Hoofdgerechten |
|
Tournedos Bonne Femme | peterseliewortel | jus de veau | zeeuws spek |
€ 38,50 |
Short rib Okonomiyaki | aardappel mille feuille | jus Aceto balsamico |
€ 27,50 |
Corvina (van het maandmenu) Orzo | espuma van fruit de mer | citroen | bimi | knoflook beurre blanc |
€ 26 |
Runder rib-eye (van het maandmenu) Roseval aardappels | paksoi | pepersaus |
€ 26 |
Skrei Spinazielasagna | ratatouille | Hollandaisesaus |
€ 27,50 |
Supplement eendenlever: € 9 Supplement friet vadouvanmayonaise: € 5 Salade: € 5 |
|
Desserts |
|
Chocolade Bavarois | port | bosvruchtensorbet |
€ 12,50 |
Parade de Heerlijckheyt Parade van Heerlijckheyt desserts |
€ 14 |
Kaasplank Vijf kaassoorten met bijpassende garnituren |
€ 16 |
Espresso Martini Wodka | Tia Maria | espresso |
€ 9,50 |
Tartellete (van het maandmenu) Praline | banaan | chocolade ijs |
€ 12,50 |
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag! Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan). |