diner

 
   

Verrassingsmenu van de chef

Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsmenu te bedenken. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit menu zijn. Vanaf 6 personen is een verrassingsmenu alleen per tafel te bestellen. 
   
3 gangen verrassingsmenu van de chef € 39,00
4 gangen verrassingsmenu van de chef € 49,00
5 gangen verrassingsmenu van de chef € 59,00
   

Maandmenu

Naast onze uitgebreide menukaart hebben wij ook een 3 gangen maandmenu. De gerechten op ons maandmenu zijn aan het seizoen aangepast. Het maandmenu voor september 2022:

€ 39,00
Drie bereidingen van zalm; soepje van gerookte zalm, bitterbal van zalm met dille en in rode kool gemarineerde zalm
of
Gemarineerde runder ribeye met gebrande eendenlever, chutney van abrikoos en crème van Parmezaanse kaas en truffel
 
   
Gebakken scholfilet met pittige knoflook gamba’s, roergebakken venkel en saus van witte wijn en gebrande limoen
of
Zacht gegaarde kalfswang met paksoi stamppot, krokante spek en jus met mosterd en zilverui
 
   
‘Tiramisu’ van amandel met kruim van gekarameliseerde amandel en ijs van amandelmelk
of
Selectie van Europese kazen met garnituur 
 
   

Koude voorgerechten

 
Carpaccio
Rundercarpaccio met Reypenaer kaas, pestodressing en pijnboompitten
Supplement eendenlever krullen: € 7,00
€ 14,00
   
Tapas de Heerlijckheyt
Acht amuses van de chef, koud en warm, vlees en vis
€ 16,50
   
Drie bereidingen van zalm
Van het maandmenu: Drie bereidingen van zalm; soepje van gerookte zalm, bitterbal van zalm met dille en in rode kool gemarineerde zalm
€ 11,50
   
Gemarineerde runder ribeye 
Van het maandmenu: Gemarineerde runder ribeye met gebrande eendenlever, chutney van abrikoos en crème van Parmezaanse kaas en truffel
€ 11,50
   

Warme voorgerechten

 
Rode curry soep
Licht pittige rode curry soep met gerookte kipfilet en bosui
€ 8,50
   
Champignons de Heerlijckheyt
In bierbeslag gebakken champignons met drie verschillende sausjes
€ 10,00
   
Ossenstaartbouillon
Ossenstaartbouillon met draadjesvlees en schuim van lavas
€ 7,75
   

Hoofdgerechten

 
Bavette
Gebakken bavette met gevulde rode puntpaprika, roseval aardappels en rode wijn jus
€ 27,50
   
Kalfsribeye
Gegrilde kalfsribeye met gratin van aardappel en pastinaak, krokante uienringen en gerookte knoflook boter
€ 27,50
   
Zacht gegaarde kalfswang
Van het maandmenu: Zacht gegaarde kalfswang met paksoi stamppot, krokante spek en jus met mosterd en zilverui
€ 22,00
   
Gebakken scholfilet
Van het maandmenu: Gebakken scholfilet met pittige knoflook gamba’s, roergebakken venkel en saus van witte wijn en gebrande limoen
€ 22,00
   
Zeebaars
Zeebaarsfilet met zongedroogde tomaat, saffraan risotto, zeekraal en saus van citroengras
€ 24,50
   
Salade poisson
Luxe vissalade met diverse koude en warme vissoorten van de kaart met rode ui, kappertjes en een gepocheerd scharrelei
€ 18,75
   

Supplement eendenlever of kalfszwezerik: € 7,00
Supplement friet of salade: € 4,00

 
   

Desserts

 
Banaan
Mousse van witte chocolade en banaan, gebrande banaan, een flensje en yoghurtijs
€ 12,00
   
Parade de Heerlijckheyt
Parade van Heerlijckheyt desserts
€ 13,50
   
Kaasplankje
Vijf kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast
€ 15,00
   
Dessert maandmenu:
‘Tiramisu’ van amandel met kruim van gekarameliseerde amandel en ijs van amandelmelk
€ 11,00
   
Dessert maandmenu:
Kaasplankje, drie kaassoorten met appelstroop en noten-vijgentoast
€ 11,00
   
Heeft u een allergie of dieetwensen horen wij dat graag!
Onze kazen worden met zorg geselecteerd door Marcel’s Kaas (Koninginnelaan).
 
Restaurant de Heerlijckheyt Het Loo
Overzicht sfeerimpressieOverzicht sfeerimpressie
volgende
terug